Поділитись:

У Сереховичівській громаді на Волині зареєстрували найменше кандидатів у депутати

Понеділок, 09 жовтня 2017, 16:40
У Сереховичівській громаді на Волині зареєстрували найменше кандидатів у депутати

Сереховичівська сільська виборча комісія об'єднаної територіальної громади зареєструвала 41 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 3 кандидати на посаду Сереховичівського сільського голови ОТГ.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

На посаду сільського голови Сереховичівської сільської ради об'єднаної територіальної громади зареєстровано 3 кандидати, зокрема:

  • Миронюк Василь Васильович, 1967 р.н., громадянин України, освіта вища, безробітний, житель с. Сереховичі, самовисування;
  • Шиманський Ростислав Тихонович, 1967 р.н., громадянин України, освіта вища, голова Сереховичівської сільської ради, житель с. Сереховичі, самовисування;
  • Гушинець Володимир Іванович, 1990 р.н., громадянин України, освіта професійно-технічна, безробітний, житель с. Солов'ї, самовисування.

Брати участь у перших виборах до Сереховичівської сільської ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня 2017 р., виявили бажання 12 кандидатів-самовисуванців та 29 кандидатів, висунутих політичними партіями: "Об'єднання "Самопоміч", Аграрна партія України, "Блок Петра Порошенка "Солідарність", Радикльна партія Олега Ляшка та "Українське об'єднання патріотів "УКРОП" та ВО "Батьківщина".

Найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатних виборчому окрузі № 2, № 8 та № 9 – по 4 особи, найменше кандидатів (по 1 особі) – у виборчих округах № 15-22. В інших округах виявили бажання балотуватись: по 2 кандидати – в ОВО № 11-13; по 3 кандидати – в ОВО № 1, № 3-7, № 10 та № 14.

Нагадаємо: відповідно до ч. 9 ст. 41 Закону України "Про місцеві вибори" територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Надрукувати
мітки:
коментарів