Поділитись:

Волинській митниці бракує спецтехніки для прибирання снігу

Середа, 18 жовтня 2017, 12:52

Об'єкти інфраструктури Волинської митниці до роботи в осінньо-зимовий період готові на 90 %.

Про це сказав начальник митниці Віктор Кривіцький, – повідомляє Волинська митниця ДФС.

Відповідно до наказу Волинської митниці ДФС, проведені заходи з підготовки об'єктів інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 років. Обстежено будівлі, споруди та конструкції, що підпадають під вплив динамічних навантажень.

За результатами дефектних актів виготовлено проектно-кошторисну документацію на виконання капітальних ремонтів, які завершуються. Проведено роботи для підтримки у належному технічному стані трансформаторних підстанцій, резервних джерел живлення, закуплено дизельне пальне, тверде паливо. Здійснено ремонтно- налагоджувальні роботи на котельнях митниці, каналізаційно-насосних станціях, в системах вуличного освітлення.

Для підтримання справного стану службового автотранспорту в 2017 році проведено поточний ремонт, обслуговування та закупівлю запчастин на автомобілі.

Проте невирішеним залишається завдання щодо прибирання снігу через відсутність відповідної спецтехніки у пунктах пропуску.

"Нині шукаємо відповідальних підрядників на цей напрямок. Тож об'єкти інфраструктури Волинської митниці до роботи в осінньо-зимовий період готові на 90 %", – стверджує начальник митниці Віктор Кривіцький.

Надрукувати
мітки:
коментарів