Поділитись:

На Волині почали ремонтувати дорогу Старовойтове-Адамчуки

Четвер, 19 жовтня 2017, 13:51

Ремонтні роботи на відрізку дороги Луцьк-Володимир-Волинський, що у межах автошляху загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне активно тривають.

Так, ТОВ "Автодорсервіс", на відведених йому ділянках, працює над укладенням вирівнювального шару. За сприятливих погодних умов, роботи завершать відповідно до окресленого плану, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Використовуючи увесь потенціал та ресурс підприємства, працівники Автодорсервісу уже розпочали укладку асфальту на ще одному стратегічно важливому напрямку – дорозі Старовойтове-Адамчуки.

Що ж до робіт ТзОВ "Автомагістраль-Південь", то підрядна структура вже уклала 27 км вирівнювального шару. Далі ж працюють над верхнім.

Заступник начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антоняк повідомив, що три підрядні організації займаються електромережами та встановлюють освітлення.

Поруч із основним напрямком роботи, готують і майданчики для зупинок. Найбільш активно такі роботи ведуть у Локачинському районі.

Надрукувати
мітки:
коментарів