Поділитись:

На Волині посилено охоронятимуть кордон

Четвер, 19 жовтня 2017, 17:17

Державна прикордонна служба посилила охорону кордону з країнами Європейського Союзу в межах Волинської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Охорону державного кордону посилили з 18 жовтня, – повідомляє Держприкордонслужба.

Задля цього залучено резерви Голови Державної прикордонної служби від Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, мобільного прикордонного загону "Дозор", прикордонної комендатури швидкого реагування у загальній чисельності понад 300 військовослужбовців.

Зокрема військовослужбовці вже прибули для посилення охорони ділянки кордону в межах Чернівецької та Івано-Франківської областей. Ними будуть перекриті найбільш загрозливі напрямки українсько-румунського та українсько-молдовського кордону.

Як наголосив перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу полковник Руслан Краснопортко, основною метою посилення напрямку кордону є протидія організованій злочинності. Для допомоги у патрулюванні будуть застосовуватись безпілотні літальні апарати, обладнані сучасними камерами фото- та відеоспостереження, а також тепловізійними засобами.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03