Поділитись:

Зрив запуску котелень "на дровах" у школах Волині може обернутися криміналом

Вівторок, 24 жовтня 2017, 16:00
Зрив запуску котелень

У Волинській обласній державній адміністрації й досі розбираються, чому затягнули з запуском двох шкільних котелень у селах Чаруків та Липини Луцького району.

"Конкурент" 23 жовтня поцікавився долею котелень у голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, який 9 жовтня обіцяв детально вивчити це питання.

Раніше ми писали, що у КП "Луцьке" виникли проблеми із введенням в експлуатацію твердопаливних модульних котелень через неузгодженість питання по землі та підключенням електрики.

"Ми проводили нараду по цьому питанню. Є окреме доручення, йде ще додаткове довивчення питань. Там досить не проста ситуація. Крім того, що є невиконання самих робіт, є відповідні зловживання. Ми намагаємося дати можливість поправити ситуацію і не перетворити її в кримінал".

На питання про те, від кого йдуть зловживання, Володимир Гунчик відповів: "З боку виконавців. Є проплачені кошти і не виконанні роботи. Але є час до кінця року, бюджетний рік ще не завершився і я сподіваюся, що виконавці роботи завершать і щоб не вийшло так, що в кінці року ми будемо мати відносини з правоохоронними структурами".

"Трагедії великої немає, шкода палити газ. Не є трагедія, котельні будуть працювати. Але замість того, щоб працювати на твердому паливі, вони змушені будуть качати газ. Оце головна проблема. Гроші пішли, а ефекту поки що немає", -- зазначив Володимир Гунчик.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів