Поділитись:

Партії, фонди, спілки: хто отримав в оренду обласне майно Волині майже надурняк

Понеділок, 27 листопада 2017, 21:00
Партії, фонди, спілки: хто отримав в оренду обласне майно Волині майже надурняк

У Волинській області є понад сотня орендарів комунального майна, які користуються приміщеннями спільної комунальної власності майже за безцінь. Інформацію надали на запит "Конкурента" увідділі з питань управління об'єктами спільної власності обласної ради. Ціна оренди – від 1 гривні в рік до 1 гривні за квадратний метр у місяць, що досить дешево. При цьому мова йде про приміщення, які знаходяться у гарних районах міста. Наприклад, на проспекті Перемоги чи вулиці Винниченка.

ВОЛИНЬРАДА ТА ВОЛИНСЬКА ОДА "ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ ДАХУ"

Низька орендна плата має свої підстави. Частина організацій-орендарів, про які йде мова, це державні чи місцеві служби, установи, організації. Пільги мають також громадські організації, благодійні фонди, два народних депутата, які використовують приміщення в якості приймальні, редакція газети.

Окрім цього приміщення орендують за пільговими цінами представництва двох політичних сил: Волинської обласної організації ВО "Свобода" та Луцької районної організації ВО "Батьківщина".

Приміщення Приміщення "Волиньенергософт" на вулиці Винниченка

Питання про те, чому партійні організації мають такі пільги, задавав минулого року депутат обласної ради Михайло Імберовський.

На що депутат обласної ради від "Свободи" Анатолій Вітів тоді заявив: приміщення орендують ще з кучмівських часів, закону не порушують.

У цьому приміщенні неподалік Луцької міської ради хазяйнує У цьому приміщенні неподалік Луцької міської ради хазяйнує "Свобода"

До слова, договір зі "Свободою" продовжений до кінця 2019 року на початку 2017 року. Із "Батьківщиною" ситуація аналогічна. Ще одна недорога оренда, яка привертає увагу, це найм приміщення на вулиці Шопена ПФ "Скорпіон-Сервіс". Мова йде про підвальне приміщення, де свого часу було студентське кафе "Ейнштейн". Угода укладена до 2033 року. Нині там, судячи із зовнішнього вигляду, кафе не діє.

Серед релігійних громад пільги у громади Святих Безсрібників Косми і Даміана Волинської Єпархії Української православної церкви та Свято-Пантелеймонівській громаді УПЦ. Обидві організації орендують приміщення в лікарнях.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ "КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО"

У методиці розрахунку орендної плати, що затверджена Волинською обласною радою, йдеться, що розмір оренди бюджетними організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету, державними закладами охорони здоров'я, які утримуються за рахунок державного бюджету, державними та телерадіоорганізаціями, редакціями державних періодичних видань та періодичних видань, заснованих об'єднаннями громадян, державними науково-дослідними установами, навчальними закладами, трудовими і журналістськими колективами, підприємствами зв'язку, що їх розповсюджують, Товариством Червоного Хреста України та його місцевими організаціями, асоціаціями органів місцевого самоврядування із всеукраїнським статусом, а також інвалідами з метою використання під гаражі для спеціальних засобів пересування становить 1 гривню за 1 кв. м в місяць.

А розмір річної орендної плати за оренду нерухомого майна бюджетними організаціями, які фінансуються за рахунок обласного бюджету та апаратом Волинської обласної державної адміністрації і його структурними підрозділами становить 1 гривню. Хоча розмір плати може переглядатися. Це пояснює низькі орендні ставки, однак не пояснює, чому такі пільги для структур, які мають політичний характер.

Низка громадських організацій винаймає площі у будівлі на проспекті Перемоги, 14. Серед них ГО "Волинський світанок", яка існує три роки. Очолює організації Андрій Д'яченко. Він разом із співзасновником громадської організації Олександром Дмитруком також є засновниками ТОВ "Любарт 1085". Основним видом діяльності цього ТОВ є діяльність приватних охоронних служб. Контактна інформація (а саме один із номерів телефонів) цієї організації збігається з номером Громадського формування з охорони громадського порядку "Національні дружини — Волинь" (керівник Вадим Крикун). Формування дислокується за тією ж адресою — проспект Перемоги, 14. Створене чотири місяці тому.

Діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки — основний вид діяльності для ще одного орендаря — Громадського формування "Самооборона Волині" (керівник Андрій Хведчак). Діють із 2014 року. Андрій Хведчак віднедавна входить до числа засновників ГО "Всеукраїнське об'єднання Атака", яку очолює нардеп Ігор Гузь. Крім цього він очолює благодійний фонд "Вітер надії", який займається наданням соціальної допомоги.

Орендарем приміщення на проспекті Перемоги, 14 також є ГО "Чарівний пензлик". Організація існує два роки. Серед засновників Алла Жупанюк та Юлія Рудчик. У мережі можна знайти інформацію про однойменну арт-студію, яка проводить заняття для дітей із живопису.

ГО "Асоціація економічного, соціального та культурного розвитку "Відродження" очолює Олександра Рудько. Вона ж керівник ГО "Агенція регіонального розвитку "Джерела". Працює у відділі менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради. Організація пише проекти з залучення в область інвестицій.

ГО "Волинська обласна аграрна дорадча служба" існує має вісім років. Її очолює Ольга Лилик. Вона ж серед засновників ТзОВ "Волинська сільськогосподарська дорадча служба", яке займається діяльністю у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультуванням з питань оподаткування. Товариство, як і ГО, розміщені за однією адресою — проспект Перемоги, 14.

"Волинська обласна організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій" орендує приміщення на проспекті Перемоги. Вона існує вже понад 14 років. Очолює організацію Леонід Корчук.

Інша частина громадських організацій отримали приміщення на Винниченка, 67. Так, ГО "Спілка воїнів АТО Волині" заснована у 2016 році, її очолює член луцького виконкому, учасник АТО Олександр Серватович. Спілку заснували чотири громадські організації: "Волинське обласне об'єднання учасників АТО та волонтерського руху" (очолює Аркадій Соломатін), "Спілка Ветеранів Бойових Дій, Ветеранів АТО та Волонтерів "Безпека Волині" (керівник Андрій Стасюк), "Спілка Воїнів АТО" (керівник Олександр Серватович), "Волинська Обласна Організація Ветеранів АТО" (керівник Руслан Євчук).

Волинське відділення "Асоціації платників податків України" існує 16 років. Її керівником є Василь Дутко, який і очолює КП "Волиньенергософт", що здає приміщення на вулиці Винниченка, 67 в оренду.

ГО "Волинська лісомисливська асоціація" очолює Богдан Колісник. Вона існує з 2015 року. Свого часу Богдан Колісник очолював обласне лісомисливське управління. Нині він серед засновників ТЗОВ "ВУЛФ-К", що займається лісопильним та стругальним виробництвом. А також серед засновників ТзОВ "Вудленд Україна" (займається виробництвом дерев'яної тари).

ГО "Фундація суспільних перетворень" очолює помічник на громадських засадах нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Організації 3,5 років і вона є засновником інтернет-видання "Буг".

Волинський обласний благодійний фонд "Відкриті двері" очолює Анатолій Шевчук. Організації понад 9 років. У мережі не багато інформації про діяльність фонду, зі звіту, який оприлюднений Луцькою міською радою слідує, що організація займається підтримкою соціально незахищених верств.

Знімає приміщення за пільговими умовами народний депутат Олег Осуховський (на момент обрання член політичної партії ВО "Свобода"). Він не належить до жодної фракції, обраний від Рівненської області. Серед помічників на громадських засадах зазначені Микола Федік, депутат-свободівець із Луцької міської ради та Анатолій Пушкін, депутат Ківерцівської райради.

Заступник голови депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий також знімає офіс у Луцьку, він родом із Рівного, а живе у Києві.

Щодо ВОО "Спілка учасників АТО, волонтерів та членів самооборони "Батальйон небайдужих", то інформацію про це об'єднання знайти не вдалося. Організація із подібною назвою є у Полтаві.

"Благодійного фонду "Серце в долоньках" також в реєстрах не вдалося знайти. Але є БФ "Серце в долонях", що по проспекту Відродження. 30. Його очолює Ігор Дородних, заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання з хірургічної роботи. Фонду лише рік. Договір укладений на початку березня 2017 року до 2020 року.

Волинську обласну благодійну місію "Надія", яка орендує приміщення у Волинській обласній клінічній лікарні, очолює головний лікар цього медзакладу Іван Сидор. Місії 17 років.

Волинське обласне відділення громадської організації жінок-інвалідів "ДОННА" розміщує офіс у Волинському обласному онкологічному диспансері. Організації понад десять років, вона допомагає жінкам, які отримали інвалідність.

Дитяча громадська організація "Футбольний клуб "Адреналін" існує 5 років. Її очолює Андрій Харченко. Організація займається спортивним розвитком.

Під час підготовки матеріалу використовувалася інформація сервісу YouControl, а також Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій.

Орендарі, які винаймають приміщення за 1 гривню в рік

 

Орендодавець

Орендар

Призначення оренди

Площа

(кв. м)

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Обласна державна адміністрація

для використання під службові кабінети

1267,70

Управління з питань цивільного захисту (м. Луцьк, вул. Теремнівська, 85а)

Волинський обласний військовий комісаріат

для службового використання

514,90

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації

для розміщення службових кабінетів

404,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

для використання під службові кабінети

338,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції

для використання під службові кабінети

309,70

Волинський обласний центр здоров'я (Луцьк, вул. Бандери, 5)

Управління охорони здоров'я ОДА

для розміщення організації та основної діяльності

288,60

Волинська обласна інфекційна лікарня (Луцьк, вул. Шевченка, 30)

Волинський обласний шкірвендиспансер

для надання висококваліфікованої спецдерматовенерологічної допомоги населенню області

265,80

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (вул. Привокзальна, 13а)

Відділ з питань фізичної культури та спорту ВОДА

для розміщення актового залу

262,00

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Комунальна установа "Центр по здійсненню соціальних виплат"

для використання під службові кабінети

246,70

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Луцьк, вул. Чорновола, 3)

Волинський державний центр естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів

для гурткової роботи та навчально-виховних цілей

242,90

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Департамент інфраструктури та туризму ОДА

для використання під службові кабінети

240,50

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Луцьк, вул. Чорновола, 3)

Волинська обласна Мала академія наук

для гурткової роботи та навчально-виховних цілей

199,70

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління капітального будівництва ОДА

для використання під службові кабінети

199,00

Центр туризму, спорту та екскурсій

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Волинській області

для реалізації завдань, обумовлених статутом НМЦ ПТО у Волинській області

189,30

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління культури облдержадміністрації

для використання під службові кабінети

184,90

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління житлово-комунального господарства ОДА

для використання під службові кабінети

184,70

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління з питань внутрішньої політики ОДА

для розміщення службових кабінетів

183,90

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління екології та природних ресурсів

для службового використання

161,60

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління містобудування та архітектури Волинської ОДА

для використання під службові кабінети

153,00

Волинська обласна клінічна лікарня (м. Луцьк, просп. Грушевського, 21)

Обласне бюро медико-соціальної експертизи

для розміщення обласної конфліктної медико-соціальної експертної комісії

144,70

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності

для розміщення офісу

118,00

Обласне територіальне медичне протитуберкульозне об'єднання (м. Луцьк, вул. Львівська, 50)

Обласне бюро медико-соціальної експертизи

для розміщення МСЕК

110,80

Волинський обласний госпіталь для ветеранів війни (м. Луцьк, вул. Стефаника, 3а)

КЗ "Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №3"

для здійснення рентгенологічного та флюорографічного обстеження населення

104,30

Волинська обласна клінічна лікарня (м. Луцьк, просп. Грушевського, 21)

Луцький базовий медичний коледж

для розміщення навчальних кабінетів з терапії та сестринської справи

104,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Юридичне управління ОДА

для службового використання

100,30

Волинський обласний госпіталь для ветеранів війни

Обласне бюро медико-соціальної експертизи

для здійснення огляду кардіологічних хворих

95,30

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка

Обласний науково-методичний центр культури

гараж

73,10

Комунальний заклад "Волинська обласна лікарня "Хоспіс" м. Ковель

КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"

розміщення пункту постійного базування бригади екстреної медичної допомоги

72,50

Центр туризму, спорту та екскурсій

Волинська обласна психолого-медико-педагогічна консультація

для обстеження дітей з вадами психофізичного розвитку, консультування їх батьків та педагогів

64,70

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Відділ інформаційної політики ОДА

для розміщення службових кабінетів

60,10

Обласна психіатрична лікарня № 2

Волинське обласне бюро медико-соціальної експертизи

для розміщення МСЕК

59,80

Волинська обласна клінічна лікарня (м. Луцьк, просп. Грушевського, 21)

Свято-Пантелеймонівська Релігійна громада УПЦ КП

для розміщення релігійної громади

59,00

Волинський обласний центр здоров'я

Волинський обласний Центр медичної статистики

для розміщення організації та основної діяльності

57,00

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

ГО "Волинський світанок"

для розміщення офісу

52,40

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (вул. Паркова, 2)

Обласна державна адміністрація

для стоянки службових автомобілів

50,80

Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти

Обласне відділення Дитячого фонду України

для розміщення офісу

48,80

Комунальне підприємство "Волинський обласний екскурсійно-методичний центр"

Обласна організація Національної спілки письменників України

для розміщення офісу організації

44,50

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт" (м. Луцьк
вул. Винниченка 67)

Служба у справах дітей облдержадміністрації

для розміщення офісу

42,40

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (вул. Паркова, 2)

Волинська обласна рада

для стоянки службових автомобілів

42,30

Волинська обласна клінічна лікарня (Луцький р-н, с. Боголюби)

Релігійна громада Святих Безсрібників Косми і Даміана Волинської Єпархії УПЦ

для розміщення релігійної громади

42,20

Волинська обласна інфекційна лікарня

Луцький базовий медичний коледж

для розміщення навчального кабінету з інфекційних хвороб

41,90

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Громадське формування з охорони порядку "Самооборона Волині"

для розміщення офісу

38,20

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації

для розміщення стоянки автомобілів

35,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

ГО "Чарівний пензлик"

Для розміщення офісу

32,60

Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти

Товариство чехів "Матіце Волинська"

для розміщення офісу з метою здійснення громадської діяльності

29,80

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт" (м. Луцьк
вул. Винниченка, 67)

ГС "Спілка воїнів АТО Волині"

для розміщення офісу ГО

28,00

Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання

Луцький базовий медичний коледж

для розміщення навчального кабінету з педіатрії

27,70

Обласна психіатрична лікарня № 6

Луцький базовий медичний коледж

навчальний кабінет з психіатрії та наркології

26,80

Приміщення у м. Луцьку по вул. Романюка, 1 на балансі ІАЦ "Волиньенергософт"

Волинська обласна організація ВО "Свобода"

для розміщення офісу

24,60

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт" (м. Луцьк
вул. Винниченка, 67)

ГО "Волинська Лісомисливська асоціація"

для розміщення офісу ГО

23,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

ГО "Асоціація економічного, соціального та культурного розвитку "Відродження"

для розміщення громадської організації

22,20

Обласне територіальне медичне протитуберкульозне об'єднання

Обласна лікарня "Хоспіс"

гараж

21,70

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт" (м. Луцьк
вул. Винниченка, 67)

ГО "Фундація суспільних перетворень"

для розміщення офісу

19,40

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України

для розміщення офісу

18,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Громадська організація "Волинська обласна аграрна дорадча служба"

для розміщення офісу

18,00

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Волинська обласна організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій

для розміщення офісу

17,90

Волинський обласний академічний театр ляльок

Обласний комітет профспілки працівників культури

для розміщення організації

16,60

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт" (м. Луцьк
вул. Винниченка, 67)

Територіальне відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України"

для розміщення офісу громадської організації

16,40

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт" (м. Луцьк
вул. Винниченка 67)

Луцька районна організація Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина"

для розміщення офісу

15,50

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління містобудування та архітектури Волинської ОДА

для використання під службові кабінети

15,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Управління містобудування та архітектури Волинської ОДА

для використання під службові кабінети

14,20

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Садівниче товариство "Промінь"

для розміщення офісу

14,00

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

ВОО "Спілка учасників АТО, волонтерів та членів самооборони "Батальйон небайдужих"

Для розміщення офісу

13,70

Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання

Благодійний фонд "Серце в долоньках"

Для розміщення офісу

12,80

Волинська обласна клінічна лікарня (м. Луцьк, просп. Грушевського, 21)

Волинська обласна благодійна місія "Надія"

для розміщення офісу

11,30

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Волинський обласний благодійний фонд "Відкриті двері"

для розміщення офісу фонду

7,30

Лікувально-профілактичний заклад "Волинський обласний онкологічний диспансер"

ГО жінок-інвалідів "Донна"

для розміщення офісу

5,30

ОРЕНДАРІ, ЯКІ ПЛАТЯТЬ ВІД 1 ГРН ЗА КВАДРАТНИЙ МЕТР

Орендодавець

Орендар

Призначення оренди

Площа

(кв. м)

Орендна плата (грн в місяць)

На балансі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

ПФ "Скорпіон-сервіс" (м. Луцьк, вул. Шопена, 24)

для організації громадського харчування

310,00

12,00 (в рік)

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка

ФОП Боярчук А.В.(оплата оренди погодинна)

для розміщення кафе для організації харчування працівників театру

45,70

18,62

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді

Дитяча громадська організація "Футбольний клуб "Адреналін"

для розміщення футбольного майданчика

1010,00

806,12

ДВТП "Волиньфармпостач"

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста (м. Луцьк, вул. Львівська, 89а)

для обслуговування гуманітарних вантажів

58,00

58,00

ДВТП "Волиньфармпостач"

Міжрайонне управління Держгеокадастру в Шацькому районі (смт. Шацьк, вул. Незалежності, 41)

для розміщення службових кабінетів

146,80

146,80

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України

для розміщення офісу

159,70

159,70

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"

для розміщення офісу

60,30

60,30

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Редакційно-видавнича група "Науковий центр історичних студій Волині"

для розміщення офісу

33,00

33,00

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Головне управління юстиції у Волинській області

для розміщення офісу та Луцького відділу державної реєстраційної служби

309,40

309,40

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Відділ освіти Луцької райдержадміністрації

для розміщення офісу

287,00

287,00

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Головне управління Держгеокадастр у Волинській області

для розміщення офісу

351,00

351,00

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Народний депутат Осуховський О. І.

для розміщення громадської приймальні

14,40

14,40

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Народний депутат Лозовий А. С.

для розміщення приймальні

37,90

37,90

Комунальне підприємство "Інформаційно-аналітичний центр "Волиньенергософт"

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області

для розміщення архіву

94,30

94,30

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

МУНА України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях

для використання під службові кабінети

77,60

77,60

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (Київський майдан, 9)

Регіональне відділення ФДМ України по Волинській області

для розміщення службових кабінетів

306,60

306,60

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Волинський науково-дослідний центр продуктивності агропромислового комплексу

для розміщення офісу

41,80

41,80

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Волинська філія Українського інституту експертизи сортів рослин Волинський обласний державний центр експертизи сортів рослин

для розміщення офісу

20,80

20,80

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Волинське відділення українського державного фонду підтримки фермерських господарств

для розміщення офісу

29,10

29,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Волинське відділення українського державного фонду підтримки фермерських господарств

розміщення стоянки для автомобіля

17,30

17,30

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області

для організації процесу навчання

370,60

370,60

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради" (просп. Перемоги, 14)

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області

гаражне приміщення для стоянки автомобіля

17,30

17,30

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради (просп. Волі, 13)

ТзОВ "Волинь"

для розміщення редакції

774,50

774,50

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради (вул. Січова, 22)

Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України

для розміщення службових кабінетів

242,90

242,90

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради (вул. Січова, 22)

Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України

частина приміщення гаражу

207,10

207,10

Комунальна установа "Управління будинком Волинської обласної ради (вул. Січова, 22)

Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України

для розміщення службових кабінетів

56,10

56,10

Комунальне підприємство "Волинське обласне бюро технічної інвентаризації"

Виконком Луцької міської ради

для розміщення відділу реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

121,00

121,00

Комунальне підприємство "Волинський обласний екскурсійно-методичний центр"

Обласне редакційно-видавниче підприємство "Надстир'я"

для розміщення офісу

66,69

66,69

Волинська обласна клінічна лікарня (м. Луцьк, просп. Грушевського, 21)

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України

для зберігання гуманітарного вантажу

120,00

120,00

Хотешівська тублікарня Волинського обласного територіального медичного

Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги

для розміщення Хотешівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

148,50

148,50

Волинське обласне бюро судово-медичної експертизи

Державна служба з якості лікарських засобів у Волинській області

для використання під адміністративне приміщення

156,80

156,80

Луцький базовий медичний коледж

Державна служба з лікарських засобів у Волинській області

для розміщення лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції

82,90

82,90

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді

Обласне управління з фізичного виховання та спорту

для гурткової роботи та навчально-виховних цілей

72,00

72,00

Управління з питань цивільного захисту

Волинський обласний військовий комісаріат

для службового використання

130,30

130,30

Управління з питань цивільного захисту

Територіальний центр соціального обслуговування Турійського району

для розміщення складу

864,00

864,00

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2023
27 березня 2023
08 червня 2022
29 листопада 2021
05 жовтня 2021
10 вересня 2021
03 червня 2021
14 травня 2021
30 вересня 2020
22 вересня 2020