Поділитись:

Де «осіли» 395 мільйонів гривень, виділені на ремонти доріг Волині. МАПА

Четвер, 10 грудня 2015, 13:11

Віднедавна в онлайн-режимі можна подивитися хто і за скільки ремонтував українські дороги.

Мінінфраструктури розробило інтерактивну карту "Автомобільні дороги України - історія та плани ремонту". На разі ресурс містить інформацію про всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій. В процесі нанесення даних по ремонтах за бюджетні кошти. Інформація про плани ремонтів на разі відсутня.

Що стосується автошляхів Волинської області, то на мапі уже є дані про ремонти 6 відрізків на дорогах різного значення, здійсненні у 2011-2013 роках. Так, можна відслідкувати інформацію про використання 395 мільйонів бюджетних коштів, що були виділенні на ремонти доріг у Волинській області за цей період.

На мапі відремонтовані ділянки позначенні зеленим кольором. При наведенні курсора на виділений відрізок у лівому куті монітора з'являється інформація про час виконання робіт, підрядників, вартість проекту, джерело фінансування тощо.

Крім того на мапі позначенні міжнародні пункти пропуску, що розташовані уздовж кордону в межах Волинської області. При наведенні курсора на відповідну піктограму з'являється довідкова інформація про пункти пропуску.

Разом з тим чиновники департаменту інфраструктури Волинської ОДА працюють над створенням аналогічного ресурсу для Волинської області. За словами директора департаменту Івана Мирки, на мапі будуть нанесені плани ремонтів доріг на 5 років з паспортами і фотографіями наявного стану доріг.

"Ми хотіли співпрацювати з "Гугл", але обласні керівники для них, певно, надто дрібна риба і відповіді про співпрацю так і не отримали", - розповів Мирка.

Надрукувати
мітки:
коментарів