Поділитись:

На Волині за 3 мільйони відремонтують школу

Середа, 29 листопада 2017, 12:12
На Волині за 3 мільйони відремонтують школу

У 2018 році на капітальний ремонт школи у селі Рудники Маневицького району планують залучити кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час робочого візиту у Маневицький район, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зі слів директора школи, у приміщенні потрібно замінити теплотрасу, встановити батареї в коридорі, вирішити питання із каналізацією, замінити вікна на металопластикові тощо. За дорученням голови ОДА дирекція школи зробила проектно-кошторисну документацію, аби залучити кошти Державного фонду регіонального розвитку і включити школу до переліку об'єктів, які реалізовуватиму за кошти ДФРР у 2018 році.

За інформацією голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка, проект на капітальний ремонт школи села Рудники вже замовили, його кошторисна вартість становить близько 3 млн грн. Проектом передбачено реконструкцію теплотраси, ремонт системи водовідведення, проведення енергоощадних заходів та внутрішньо-оздоблювальні роботи.

Окрім того, минулого року Рудниківська школа отримала новий комп'ютерний клас.

Надрукувати
мітки:
коментарів