Поділитись:

На Волині неповнолітній "підприємець" збував крадену деревину (фото)

Четвер, 07 грудня 2017, 15:51

Неповнолітній на Audi заробляв, вивозивши з лісу крадену деревину Проте третій "рейс", який робив лісопорушник за напрямком "ліс – пилорама", виявився невдалим – автомобіль затримала група оперативного реагування ДП "Городоцьке ЛГ".

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Як зазначають працівники мобільної бригади, до них надійшла інформація, що у Троянівському лісництві (ДП Городоцьке ЛГ", Маневицький р-н) виявлено факт крадіжки готової продукції – соснових балансів довжиною 1,2 м.

У результаті посиленого патрулювання працівникам групи оперативного реагування та державної лісової охорони лісгоспу вдалося виявити та зупинити автомобіль "Ауді" (до речі, знову "на бляхах"). Під час огляду у машині виявили деревину. Зробивши необхідні заміри, лісоохоронці встановили, що це – 0,5 куб. м балансів, які загадково зникали з лісового масиву.

На місце за викликом прибули працівники поліції. У результаті спільних дій лісової охорони та правоохоронців було також встановлено, що цією автівкою вже зроблено третю "ходку" з відповідної ділянки Троянівського лісництва. Загалом лісокраду вдалося вивезли1,5 куб. м деревини.

Проте третій раз став для хлопця невдалим. За цим фактом на нього відкрито кримінальне провадження. Автомобіль та деревину, що була в салоні, вилучено. Раніше вкрадену лісопродукцію, яка перебувала на одній із нелегальних пилорам, секвестровано.

Крім того, з'ясувалося, що водій цього транспортного засобу – ще й неповнолітній. Тож відповідати за скоєні порушення хлопцю доведеться разом із батьками.

Варто зазначити, що працівникам лісової охорони вже не раз доводилося "пересікатися" з цим юним чоловіком із багатим "лісовим досвідом".

Надрукувати
мітки:
коментарів