Поділитись:

Волинських фермерів та учасників АТО навчали бізнес-плануванню

Субота, 09 грудня 2017, 11:14

На Волині продовжують реалізовувати проект"Підтримка україно-польських ініціатив щодо розвитку садівництва та ягідництва у Волинській області".

Як повідомлялося раніше, у серпні 2017 року було відібрано 68 учасників, серед яких фермери-початківці, учасники АТО, які отримали земельні учасники, вимушено переміщені особи, які проживають у Волинській області.

5-6 грудня для учасників проекту було організовано тренінги: "Бізнес-планування та маркетинг у сільському господарстві". Досвідчений тренер та громадській діяч Михайло Войтович, програмний директор ГО "Інститут Політико-Інформаційних Досліджень" (м. Луцьк), співзасновник ТзОВ "Світ Громад", розкрив поняття бізнес-планування, ринку та конкуренції, маркетингової стратегії, управління ризиками.

Присутніх було розділено на групи, які напрацьовували власні інвестиційні профілі. Значну увагу було приділено інвестиційній привабливості малих фермерських господарств, які займаються садівництвом та ягідництвом, перспективам волинського ринку та можливій співпраці з польськими партнерами.

В рамках проекту розроблюють сайт, де буде представлено напрацювання учасників.

Проект реалізується ВОГО "Фонд місцевого розвитку" (Україна), благодійним фондом "Вектор соціальної ініціативи" (Україна), Товариством Інтеграція Європа-Схід (Польща), Фундацією Європейська Академія Самоврядування (Польща) за сприяння Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку в рамках фінансування Міністерства закордонних справ РП ("Польська допомога").

Надрукувати
мітки:
коментарів