Поділитись:

Волинська митниця співпрацюватиме з луцьким "політехом" і університетом у Польщі

П'ятниця, 29 грудня 2017, 16:15
Волинська митниця співпрацюватиме з луцьким

Волинська митниця ДФС співпрацюватиме з університетами України та Польщі в рамках реалізації проекту добросусідства ЄС.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Ми завжди підтримаємо ініціативи, спрямовані на підвищення кваліфікації нашого колективу", – прокоментував начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький результати зустрічі із ректором Луцького національного технічного університету Петром Савчуком.

Волинська митниця співпрацюватиме з луцьким

На зустрічі домовились про співпрацю в рамках реалізації проекту "Співпраця університетів, що підтримують розвиток безпеки та кризового менеджменту між прикордонними регіонами Любліна та Луцька", який буде фінансуватись з коштів ЄС за інструментом добросусідства Польща-Україна-Білорусь на 2014-2020 роки. З польського боку партнером ЛНТУ виступить Люблінський католицький університет ім.. Іоанна Павла ІІ.

Волинська митниця співпрацюватиме з луцьким

Проект затверджений до фінансування за результатами конкурсу, оголошеного відповідно до стратегічної тематичної цілі "Покращення управління кордонами, управління безпекою, мобільністю та міграцією". У документі передбачається, що ЄС підтримає спільну діяльність, спрямовану на прозорість і ефективність процедур прикордонного і митного контролю. Ці заходи повинні забезпечити прискорення процедур та привести до очікуваного результату – швидкого і безпечного перетину кордону.

Волинська митниця співпрацюватиме з луцьким

У 2018 році, згідно з проектом, відбуватимуться наукові дослідження, обмін досвідом та навчання для запровадження кращих європейських практик у роботі волинських митників та прикордонників.

Надрукувати
мітки:
коментарів