Поділитись:

Волинянам надали майже 2 мільйони "податкових" послуг

Понеділок, 15 січня 2018, 11:14
Волинянам надали майже 2 мільйони

Державні податкові інспекції Волині упродовж 2017 року надали платникам податків 1,863 мільйона послуг.

Зокрема через Центри обслуговування платників громадяни та представники бізнесу отримали 1,655 мільйона послуг. Про це поінформувала начальник відділу організації розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації, електронних сервісів та звітності, організації роботи ЦОП та надання адмінпослуг управління обслуговування платників Ніна Демчук.

Як повідомила керівник підрозділу ГУ ДФС у Волинській області, із загальної кількості наданих в територіальних органах ДФС послуг 130 220 – адміністративні, у тому числі надані через ЦОП – 110 724.

"Кількість послуг, наданих фахівцями ДФС у 2017 році перевищує показники 2016 року. Так, у 2016 році було надано 1112391 послуг, зокрема адміністративних – 90993. Тобто, цього року платники податків Волині значно більше потребували інформації від фахівців ДФС з питань оподаткування, отримання довідок, витягів чи консультацій", – наголосила Ніна Демчук.

Посадовець підкреслила, що у Центрах обслуговування платників забезпечується надання 25 безоплатних адміністративних послуг та 6 платних адміністративних послуг. Водночас, Ніна Демчук звернула увагу, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДФС. Ця інформація, а саме стандарти надання кожної послуги, є у відкритому доступі – в розділі "Адміністративні послуги" на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області.

Надрукувати
мітки:
коментарів