Поділитись:

Екс-очільник партії Ляшка на Волині розповів про гроші та "скотиняк"

П'ятниця, 04 березня 2016, 14:48

Екс-голова волинського осередку радикалів Володимир Кучер прокоментував своє виключення з виборчих списків Радикальної партії.

Депутат Волинської облради особливо з цього приводу не переживає і наразі залишається позапартійним. Він каже, що перебування на 37 місці у виборчому списку партії "не грозило йому стати депутатом Верховної Ради від Радикальної партії Ляшка".

"Олег Валерійович часто літає зі своєю командою в Брюссель чи Монако. І можливо, коли той літак десь "грохнеться", тільки тоді така "скотиняка", як Кучер, стане депутатом Верховної Ради. Ось і все", – сказав Кучер.

Про звинувачення в тому, що він "проголосував за грошову винагороду всупереч рішенню партії у Волинській обласній раді" депутат не знає, але чув , що під час голосування у Верховній Раді за прийняття бюджету Ляшко сам голосує за гроші.

"Я не вважаю, що вихід з партії є трагедією. В нашій державі понад двісті партій. Радикальна партія була не першою і не останньою політичною партією. Думаю, знайдеться ще багато політичних сил, в яких я побуваю, в яких є майбутнє політичне життя", – заявив Володимир Кучер.

Нагадаємо, Ляшко виключив з партії екс-керівника волинського "радикального" осередку та заявив, що Володимир Кучер продався.

Надрукувати
мітки:
коментарів