Поділитись:

На Волині раптово померла 17-річна студентка

Середа, 17 січня 2018, 19:50

Від запалення легень померла студентка Ківерцівського медколеджу.

Дівчина померла в ніч з 16 на 17 січня. Інформацію про смерть також підтвердила у коментарі для сайту новин Волині "Конкурент" директорка медколеджу Тетяна Комшук.

Про те, що студентка ходила на заняття із запаленням легень, у медколеджі ніхто не знав. Тетяна Комшук підтвердила, що вона була вчора на занятті. Запалення не виявили напередодні. До слова, дівчині 30 січня мало б виповнитися 17 років.

"Ми всі в шоці і досі не можемо дійти до пам'яті від того, що сталось. Вона вчора була на занятті, там були й лікарі, які їх вели. Вона не жалілась ні на що, не було в неї абсолютно ніякого прояву. Вона прийшла на квартиру, поїла і, кажуть, їй стало погано", – розповідає директор.

Студенти з цього коледжу в розмові з журналістом "Конкурент" скаржились на жорсткі вимоги навчального закладу, пов'язані з відвідуванням занять. З їхніх слів, були випадки, коли викладачі ігнорували наявність у студента довідки від лікаря і високу температуру й вимагали присутності на заняттях.

Втім директор навчального закладу запевняє, що це неправда і така інформація не відповідає дійсності. З її слів, зазвичай тих студентів, які не хочуть пропускати пар, але приходять на навчання хворими, відправляють додому, щоб вони не інфікували інших. Оскільки в коледжі навчається майже 900 студентів.

Втім були й випадки, коли студенти симулювали і приносили фальсифіковані довідки від лікаря.

Тетяна Комшук розповіла, що сьогодні весь коледж прощався зі студенткою, якій було майже 17 років. І досі ані викладачі, ані студенти не можуть оговтатися від цієї новини.

Надрукувати
мітки:
коментарів