Поділитись:

Волинянин поїхав на заробітки в Італію і почав власний бізнес

Четвер, 18 січня 2018, 10:20

32-річний Андрій Злотко з Іваничів, що на Волині, у свої 18 поїхав на заробітки в Італію. Тут вже працювали мама і сестра.

Спершу була робота столяра чи електрика, але мама наполягла, щоби Андрій працював в піцерії. Згодом його взяли підсобним працівником, але одного разу шеф-кухар запропонував Андрієві спробувати себе на кухні, – йдеться у сюжеті кореспондентів Радіо Свобода для ТСН.

Від простого помічника чоловік виріс до керівника, а 4 роки тому наважився піти, щоб відкрити власний бізнес. Усе робили разом з дружиною. Вона й зараз працює з чоловіком. Жінка також з Іваничів, там вони з Андрієм і познайомилися, але побралися вже в Італії. Тут народилися й сини: Крістіан і Даніель.

Андрій – титулований майстер піци, переможець кількох змагань, його навіть запрошують судити такі конкурси.

"Треба йти вперед. Є багато людей, які роблять одну роботу. Їм добре зранку приходити, а ввечері йти додому і дивитися телевізор. Мені так недобре", – зазначив Андрій.

Найбільша Андрієва гордість – тісто. Його рецепт він навіть запатентував. Воно легке на шлунок і їсти можна скільки завгодно. Зупинитися на досягнутому Андрій не збирається: хоче розширяти піцерію. А ще мріє відкрити такий заклад в Україні, аби справжню італійську піцу змогли скуштувати і на Батьківщині.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03