Поділитись:

На Волині продавали підроблений алкоголь

Четвер, 18 січня 2018, 13:37

Працівники Держфіскальної служби на Волині виявили продаж алкогольних напоїв, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки.

Алкоголь з підробленими марками акцизного податку – 48 пляшок вартістю майже 2 тисячі гривень – вилучили з незаконного обігу у Ратнівському районі, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Цього ж дня на території району встановили факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні, та роздрiбної торгiвлi тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних.

Про порушення при реалізації горілчаної продукції та цигарок на Ратнівщині представників ДФС інформували небайдужі громадяни.

У ГУ ДФС у Волинській області наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Надрукувати
мітки:
коментарів