Поділитись:

"Хотів би побажати вашому краю зберегти команду", – головний тренер "Зорі" про ФК "Волинь"

П'ятниця, 04 березня 2016, 17:48

Наставник луганської "Зорі" Юрій Вернидуб поділився враженнями від нічийного результату в першому матчі 1/4 фіналу Кубка України з "Волинню".

Під час прес-конференції він розповів, що грою трохи засмучений, адже "Зоря" готувалася у відмінних умовах, а от "Волині" трохи не пощастило – спочатку були в Луцьку, а потім полетіли в Індію, – йдеться на сайті волинського клубу.

"Волині" трохи не пощастило, були штрафні санкції, зняли очки. Вони готувалися в Луцьку, потім полетіли в Індію. Ось і вся підготовка. "Волинь" виглядала гідно, забив Богданов хороший гол", – зазначив Вернидуб.

"На заході країни команди бойові, з характером. Що "Волинь", що "Карпати"... Тому важко тут грати завжди. Розумію, від вас пішло багато футболістів, проте, залишилися хлопці, які до цього грали у вищій лізі. Мені б дуже хотілося побажати вашому краю зберегти команду, якщо не вдасться, то створите нову, почнете з самого початку. Віталій Володимирович це робити вміє. Просто потрібно потерпіти. Все буде добре", – підкреслив тренер "Зорі".
Надрукувати
мітки:
коментарів