Поділитись:

Рубльова переобрали керівником волинського УКРОПу

Субота, 24 лютого 2018, 18:56

Вячеслав Рубльов очолив Волинську обласну організацію політичної партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП". Обрання голови обласного УКРОПу відбулося 24 лютого під час партійної конференції. Про це йдеться на офіційній сторінці організації у Фейсбук.

Крім того на конференції підбили підсумки роботи волинського УКРОПу, призначили кількісний та персональний склад ради партійної організації та обрали делегатів на XIV з'їзд партії УКРОП.

"Волинська обласна партійна організація УКРОПу, напевне, найчисельніша в Україні. Кількість членів партії перевищує 4 тисячі людей. Понад півтисячі укропівців є депутатами рад різних рівнів, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Щоб наша укропівська сім'я продовжувала рости, ми повинні завжди підтримувати зв'язок з волинянами, відстоювати ініціативи, які допоможуть розвивати нашу область і Україну на краще".

До складу ради обласної організації крім Вячеслава Рубльова увійшли Ірина Вахович, Олександр Омельчук, Максим Воскресенський та Віталій Ляцевич.

Довідково: Вячеслав Рубльов очолює Волинську обласну організацію політичної партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" з липня 2015 року. Впродовж цього часу, на Волині створені 20 місцевих організацій політичної партії та більше 120 первинних осередків.

Надрукувати
мітки:
коментарів