Поділитись:

За день Волинь скоротила споживання газу на 100 тисяч кубів

Понеділок, 05 березня 2018, 20:33
За день Волинь скоротила споживання газу на 100 тисяч кубів

На Волині швидко відпрацювали рішення антикризового енергетичного штабу щодо локалізації можливої енергетичної кризи в Україні, яка могла виникнути через несанкціоновані дії Російської Федерації.

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зі слів голови ОДА, за діями кризового комітету Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, закликами Президента України Петра Порошенка та рішеннями на місцях, стоять чималі політичні питання, які зводяться до одного – протидії методам гібридної війни, яку Росія веде у всьому світі.

Завдяки зменшенню рівня споживання газу, упродовж дня Волинь зменшила споживання газу на 100 тис. кубів. Такого результату досягли, завдяки розумінню проблеми на усіх рівнях.

"Такими рішеннями усі територіальні громади України показали, що розуміють ті кроки, які робить сьогодні північний сусід", – зазначив Володимир Гунчик.

Нагадаємо: НАК "Нафтогаз України" заявив про перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі в суперечці щодо транзитного контракту і через це РФ намагається спровокувати енергетичну кризу в Україні. Керівник "Нафтогазу" Андрій Коболєв українцям знизити температуру у приміщеннях на один-два градуси для того, щоб уникнути кризової ситуації в енергетиці і не дати президенту Росії Володимиру Путіну можливості реалізувати свій план "газового шантажу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗА ДОБУ ЛУЦЬК НА 5% СКОРОТИВ ВИТРАТИ ГАЗУ

Надрукувати
мітки:
коментарів