Поділитись:

На Волині посилять контроль на дорогах

Вівторок, 06 березня 2018, 10:55
На Волині посилять контроль на дорогах

На Волині фіксують велику кількість дорожньо-транспортних пригод.

Відтак голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до національної поліції, місцевих органів влади з проханням активно вести роз'яснювальну роботу щодо дотримання Правил дорожнього руху, а також посили контроль на дорогах, – повідомляє відділ інформаційнї політики Волинської ОДА.

Крім того, залишається проблема перевезення пільгових категорій громадян, зокрема учасників антитерористичної операції. На Волині уже була низка прецедентів, коли водії громадського транспорту відмовляли у наданні послуг військовослужбовцям або ж членам родин загиблих.

Гунчик переконаний, що відтепер профільні служби повинні не лише перевіряти технічні характеристики транспорту та наявність необхідних документів, а й здатність водія виконувати функції перевізника, постійно спілкуючись із людьми.

Тому голова ОДА звернувся до керівництва Луцька з проханням врегулювати ситуацію, що днями виникла на маршруті №3, коли водій відмовив у безоплатному проїзді учаснику АТО, порвавши його посвідчення. Окрім того, доручив проаналізувати та дати оцінку ситуації, що виникла на маршруті "Луцьк-Рівне"

Надрукувати
мітки:
коментарів