Поділитись:

Як на Волині працюватиме "ПриватБанк" у святкові дні

Середа, 07 березня 2018, 08:20

Із нагоди Міжнародного жіночого дня українці матимуть аж чотири вихідні. "ПриватБанк" обслуговуватиме клієнтів в онлайн-режимі: через Приват24, мобільні додатки та гарячу лінію 3700.

У святкові дні усі клієнти зможуть скористатися цілодобовими зонами самообслуговування у відділеннях ПриватБанку. Усі операції – видачу готівки, платежі, перекази, погашення кредитів, купівлю залізничних квитків тощо – можна здійснити через банкомати і термінали банку. На Волині для зручності клієнтів працює 192 банкомати та 307 терміналів "ПриватБанку, – повідомили у прес-службі.

Корпоративні клієнти "ПриватБанку" цілодобово і з будь-якої точки світу можуть керувати своїми рахунками через "Приват24 для бізнесу" та за допомогою персональних банкірів.

Звертаємо увагу, що 8, 9 та 11 березня відділення ПриватБанку на Волині не працюватимуть. 10 березня працюватимуть такі відділення:

Окрім того, наголошуємо, що 7 березня усі відділення "ПриватБанку" матимуть скорочений робочий графік і зачиняться на годину раніше.

Надрукувати
мітки:
коментарів