Поділитись:

На Волині вилучили підакцизної продукції на понад 8 тисяч гривень (фото)

П'ятниця, 16 березня 2018, 14:03

На Волині в двох районах вилучили підакцизної продукції на понад 8 тисяч гривень.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

На території Любомльського району та Ківерцівського району працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області виявили серйозні порушення під час фактичних перевірки 14 та 15 березня 2018 року.

Перевіряючи дотримання законодавства у сфері обігу та оподаткування підакцизних товарів, фахівці виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, а також реалізацію горілчаної продукції та цигарок без марок акцизного податку.

Окрім того, в місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку. Тим часом, споживачам пропонувалася горілчана продукція за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи.

Ревізори також встановили факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.

Як наслідок, під час перевірки вилучили з обігу 278 пачок тютюнових виробів та 146 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучили алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 8 290 гривень.

За результатами перевірок працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідні акти та в подальшому недобросовісних платників податків притягнули до відповідальності.

Очікувана штрафна санкція за результатами перевірок більше 180 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів