Поділитись:

Кучер вийшов з партії Ляшка, бо не став нардепом

П'ятниця, 11 грудня 2015, 17:13

Уже колишній голова Волинського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Кучер вийшов з партії, але залишився головою однойменної фракції у Волинській облраді.

Кучер в ексклюзивному коментарі для "Конкурента" пояснив своє рішення про вихід з рядів "радикалів".

"За освітою я політолог. Займаюся виборами, політтехнологіями, очолював різні політичні партії, штаби, виборчі кампанії різних кандидатів, починаючи з 1998 року. В Радикальній партії Олега Ляшка вже чотири з половиною роки, з часу її заснування. Це моя четверта партія, де я офіційно був головою. Причин виходу з партії є дуже багато. Основна з них, на яку спираються всі інші, - це відсутність перспектив розвитку для себе. Основна мета, яку я переслідував, будучи головою Волинської обласної партійної організації партії Олега Ляшка, – це політична самореалізація. Я хотів стати депутатом Верховної Ради. На жаль, ця мета в даній партії виявилася нездійсненною. Зараз я є безпартійним депутатом обласної ради та головою фракції Радикальної партії в Волинській обласній раді. А чи зміниться моя партійна приналежність життя покаже", - пояснив Володимир Кучер

Колишній однопартієць, заступник голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка, депутат Волинської обласної Микола Буліга, вважає рішення Володимира Кучера про вихід з партії та складання з себе обов'язків голови обласної партійної організації поспішним, бо саме він був засновником осередку в області.

Буліга каже, що Володимир Кучер об'єднав під своїм керівництвом перспективних людей, лідерів, які утворювали партійні осередки і в районних центрах. І тепер партія залишиться без місцевого лідера.

Нагадаємо, напередодні виборів Володимир Кучер у ЗМІ заявляв, що Радикальна партія на Волині асоціюється лише з його персоною.

Надрукувати
мітки:
коментарів