Поділитись:

Розповіли як чистять волинські дороги від снігу

Субота, 17 березня 2018, 18:38

Минулої ночі для оперативного забезпечення проїзду філії ДП "Волинський облавтодор" задіяли 51 одиницю техніки і 60 працівників. Було використано шість тонн технічної солі і 886 тонн піщано-соляної суміші.

Сьогодні за даними на десяту годину ранку на дорогах волині працює 87 одиниць техніки. Інформує "Волинський облавтодор". Під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці обмежено рух вантажного автотранспорту без ланцюгів проти ковзання на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

В умовах негоди значно збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, а тому радимо водіям зберігати безпечний швидкісний режим, користуватися пасками безпеки, не порушувати правил обгону та відмовитись від ризикованих маневрувань, зважати на пішоходів, які можуть раптово вийти на дорогу, адже гальмівний шлях в умовах мокрого дорожнього полотна суттєво збільшується.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними і обережними, особливо в місцях, де працює снігоприбиральна техніка.

Надрукувати
мітки:
коментарів