Поділитись:

Повідомили подробиці катувань двох луцьких майнерів

Понеділок, 19 березня 2018, 11:42

Прокуратура взялася за справу про викрадення двох лучан інезаконне позбавлення їх волі.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині

Шестеро зловмисників, серед яких і такі, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, 16 березня напали на одного з громадян у його власному помешканні в будинку на вулиці Кравчука у Луцьку, жорстоко побили та заволоділи двома мобільними телефонами. Потім, розбивши скло в його авто, викрали звідти гаманець із понад 5 тис. грн, самого ж потерпілого завезли у село Забороль Луцького району, де помістили у підвал.

Іншого потерпілого нападники викрали біля під'їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем, також доправили в село Забороль. Дорогою у потерпілого, якого теж били молотком та битою, відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири та будинку. У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет.

Таким чином зловмисники вимагали передати їм автомобіль, квартиру, грошові коштів у сумі 5 000 доларів США та "ферму біткоїнів". Звільнили потерпілих спецпризначенці увечері 17 березня.

Чотирьох нападників затримано та оголошено їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 189 (вимагання), ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Надрукувати
мітки:
коментарів