Поділитись:

На Волині затримали нападників, які, втікаючи, спалили власне авто (відео, фото)

Середа, 21 березня 2018, 13:34

У селі Воютин Луцького району у ніч на 21 березня близько 2 години ночі шестеро осіб в масках проникли в будинок приватного підприємця, який веде сільськогосподарську діяльність, і вчинили напад.

Про це повідомили на брифінгу в ГУНП у Волинській області.

Заступник начальника ГУНП в області-начальник слідчого управління Олександр Климовський розповів, що першою жертвою нападників стала мати підприємця. Саме через те, що вона вчинила певний супротив і надала час для того, аби чоловік прокинувся і взяв рушницю, чим вчинив озброєний супротив нападникам та відлякав їх, вдалося обійтися без летального випадку.

В результаті цього, зловмисники залишили місце вчинення нападу, при цьому встигли заволодіти готівковими коштами родини, які лежали на видному місці першого поверху. Сума становить приблизно 1,5 тисячі гривень.

Далі нападники намагалися зникнути з місця події. У зв'язку з цим було по тривозі підняті два районних відділи – Горохівський і Луцького району також залучили сили карного розшуку управління.

Через 2 години поліція затримала перших п'ять зловмисників, і от нещодавно надійшла інформація, що затримали й шостого.

Заступник начальника ГУНП у Волинській області-начальник кримінальної поліції Олег Шукалович додав, що більшість із затриманих осіб раніше судимі, а двоє нині ще й перебувають у розшуку за вчинення злочинів. Всі ці особи є уродженцями Львівської області і підозрюються у ряді інших злочинів. У поліції помітили, що спосіб, за допомогою якого, вони вчиняли розбійний напад, дає підстави вважати, що ці особи "засвітилися" у Волинській області ще раніше.

До того ж, за словами Шукаловича, коли злочинці втікали, то ще й спалили один із власних транспортних засобів, аби знищити речові докази. Також вдалося віднайти другий автомобіль, де були особисті речі злочинців.

Нині за розбійний напад на житло затриманим світить близько 12 років ув'язнення.

Надрукувати
мітки:
коментарів