Поділитись:

Голові райдержадміністрації на Волині висловили недовіру

Четвер, 22 березня 2018, 16:50

22 березня 2018 року депутати Іваничівської районної ради, яку очолює Андрій Бадзюнь, шляхом таємного голосування визнали роботу голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною і висловили їй недовіру, повідомляють у прес-службі волинської "Свободи".

Під час сесії районної ради депутати заслухали і не затвердили звіт голови Лілії Кревської про виконання делегованих повноважень. Опісля поставили на голосування питання про визнання роботи голови незадовільною.

"Голова райдержадміністрації звітує нам про мало не райське життя. Але яке відношення до роботи голови РДА має робота приватних підриємств? А між тим район перебуває в поганому становищі. Дороги в занедбаному стані. Влада нічого не робить для залучення інвесторів. Люди змушені масово їхати на заробітки", - зазначив голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь.

За підрахунками лічильної комісії, із зареєстрованих для таємного голосування 27-ох депутатів бюлетенями проголосували 22. З них "За" визнання роботи голови РДА незадовільною проголосували "19", проти ‒ "3". Недійсних бюлетенів ‒ 0. Загалом у раді 34 депутати.

Надрукувати
мітки:
коментарів