Поділитись:

Водій, який збив на смерть двох волинянок, проведе 9 років за ґратами

Четвер, 22 березня 2018, 17:38

Водію, який скоїв смертельний наїзд на людей у селі Прилісне Маневицького району та зник з місця пригоди, таки доведеться відсидіти за ґратами 9 років.

Як відомо волинянам, дорожньо-транспортна пригода трапилася уночі 2 серпня 2017 року. 42-річний нетверезий житель селища Маневичі, керуючи вантажівкою "MAN", наїхав на лавку, на якій сиділи троє підлітків. Унаслідок наїзду 16-річна та 17-річна дівчата загинули. Ще одного постраждалий - 16-річний хлопець - отримав тілесні ушкодження. Інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Водій з місця ДТП зник, проте завдяки скоординованим діям правоохоронців його швидко знайшли та затримали.

Його визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб, та залишенні потерпілих у небезпеці (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 286, ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України).

Вироком Маневицького районного суду водію призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі та позбавлено права керування транспортними засобами на 3 роки.

Не погодившись із рішенням суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку, проте, дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області залишив рішення суду першої інстанції в силі.

Надрукувати
мітки:
коментарів