Поділитись:

Неповнолітні вбили волинянина, який хотів купити бурштин

Субота, 24 березня 2018, 17:01

Волинянин хотів купити у двох 17-річних парубків бурштин.

9 березня у селі Нивецьк хлопці зустрілись із 45-річним жителем Ковеля з приводу купівлі-продажу бурштину-сирцю. У неповнолітніх каміння не було, хлопці металевою палицею вдарили волинянина в голову та викрали у нього близько тисячі доларів США. Після цього тіло чоловіка заховали у лісопосадці поблизу Дубровиці, а самі сіли в автомобіль "Volkswagen Passat B5" і поїхали розважатися, – повідомляє ГУ НП у Рівненській області.

Через кілька днів парубки викрадену іномарку спалили поблизу села Мочулище.

Поліцейські вийшли на слід зловмисників. Вони зізналися у скоєному та показали місце вчинення злочину. Під час огляду загиблого чоловіка експерти виявили важкі травми голови. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Також зловмисники показали й місце спаленого транспортного засобу.

"Обох неповнолітніх затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України, та помістили до ізолятору тимчасового тримання у м. Сарни, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. – Хлопцям вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою".

Також з'ясувалося, що наразі у суді перебуває кримінальне провадження за фактом крадіжки з проникненням у приміщення, вчиненої одним із молодиків.
За позбавлення життя санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 березня 2024
01 березня 2024
27 лютого 2024
12 лютого 2024
08 лютого 2024
05 лютого 2024
26 січня 2024
24 січня 2024