Поділитись:

Дві партії у Луцьку орендують офіси задарма, — депутат

Середа, 16 березня 2016, 10:02
Дві партії у Луцьку орендують офіси задарма, — депутат

Волинські осередки "Свободи" та "Батьківщини" орендують приміщення у комунальних установах за одну гривню в рік.

Про це на своїй сторінці у "Facebook" написав депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський.

"Чи коректно по відношенню до своїх виборців орендувати комунальне майно, яке належить громаді Волині за УВАГА - 1 грн. на місяць!!? Та ще й партіями, які постійно твердять про потребу покращення життя українців! Аналізуючи далі відповідь на мій запит до голови Волиньради Палиці І.П. щодо стану справ по оренді обласного комунального майна ніяк не можу зрозуміти, у нас що на Волині ВО "СВОБОДА" та "БАТЬКІВЩИНА" є бюджетними організаціями, які фінансуються за рахунок державного бюджету?", — пише депутат.

"Адже згідно Закону України "Про оренду державного та комунального майна" та в порядку визначеному Положенням про оренду нерухомого майна спільної власності сіл, селищ, міст області і Методикою розрахунку і порядку використання орендної плати за користування майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області лише для бюджетних організацій можна встановлювати плату у розмірі 1 гривню!!!
Підкажіть мені, молодому депутату, можливо ці партії є структурними підрозділами ВОДА, Волиньради чи іншої бюджетної установи чи організації області? Якщо ні, то згідно якого документу місеві осередки мають честь орендувати наше з вами волиняни майно аж за одну гривню", — підсумував обранець громади.

Дві партії у Луцьку орендують офіси задарма, — депутат

Читайте також: ВОЛИНСЬКА "СВОБОДА" ВІДПОВІЛА ЗА СВІЙ ОФІС

Дві партії у Луцьку орендують офіси задарма, — депутат

Надрукувати
мітки:
коментарів