Поділитись:

Волиньрада забула про дозвіл на обладнання, – Нацгвардія

Четвер, 05 квітня 2018, 19:40
Волиньрада забула про дозвіл на обладнання, – Нацгвардія

Обладнання, яке знайшли під дахом Волинської обласної ради, є ретранслятором і призначене для підсилення зв'язку між портативними радіостанціями.

Вказане обладнання належить військовій частині Національної гвардії і було встановлене ще у 2016 році з відповідного дозволу першого заступника голови Волинської обласної ради (датований 19.01.2016р). Під час монтажу ретранслятора був присутній відповідальний працівник облради. Про це повідомили у прес-службі Національної гвардії. І опублікували відповідні документи.

Нагадаємо: під час 19-ї сесії Волинської обласної ради голова облради Ігор Палиця повідомив про виявлення під дахом будівлі "невідомої апаратури".

З його слів, фахівці припускають, що це пристрій підсилює сигнал жучків, встановлених в облраді. На місці поліцейські Луцького відділу поліції встановили, що виявлене обладнання є ретранслятором, призначеним для підсилення сигналу радіозв'язку між портативними радіостанціями. Відомості внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК НОВИЙ ГУБЕРНАТОР МОВЧАВ НА СЕСІЇ ВОЛИНЬРАДИ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Надрукувати
мітки:
коментарів