Поділитись:

Ще у дев'яти закладах Волині знайшли "пожежні" порушення

Понеділок, 16 квітня 2018, 12:02

Працівниками органів державного пожежного нагляду УДСНС України у Волинській області перевірили стан пожежної та техногенної безпеки на 14 об'єктах з масовим перебуванням людей в області та виявили суттєві порушення правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Зокрема у загальноосвітніх закладах міста Устилуг та села Бубнів Володимир-Волинського району відсутня система протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) та не проведена обробка дерев'яних конструкцій горища. Натомість, у дитячому навчальному закладі "Барвінок", що у с. Покащів Ківерцівського району, будівлю не забезпечено блискавкозахистом, не проведено технічне обслуговування вогнегасників, відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання.

Що ж стосується ЗОШ №3 м. Рожище, то дерев'яні конструкції горища школи не оброблені вогнетривким розчином, відсутні протипожежні двері в приміщення електрощитової, відсутня автоматична пожежна сигналізація, а пожежна водойма на території школи незаповнена водою. Окрім того, у кафе "Класік" м. Ковеля несправна система пожежної сигналізації, не проведено випробування систем зовнішнього протипожежного водопроводу, не всі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежними рукавами та стволами.

"За наявні порушення правил пожежної безпеки складено 9 протоколів про притягнення керівників та посадових осіб установ та закладів до адмінвідповідальності. Перевірки об'єктів із масовим перебуванням людей тривають", – повідомив начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ШКОЛАХ І ДИТСАДКАХ НА ВОЛИНІ ЗНАЙШЛИ "ПОЖЕЖНІ" ПОРУШЕННЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів