Поділитись:

Волинський депутат-волонтер прередав на фронт 470 "буржуйок"

Вівторок, 22 березня 2016, 11:40

Приватне волинське підприємство ківерцівського депутата передало на фронт майже 470 "буржуйок".

Підприємство Володимира Дейни працює на базі Олицького РТП та виготовляє комплектації, запчастини до сільськогосподарської техніки та різну сільськогосподарську техніку, котру купують по всій Україні,– повідомляє Волинський інформаційний портал.

Окрім основного продукту, тут працюють ще й над додатковими проектами – нещодавно громадська організація замовила у Дейни контейнери для роздільного сміття і розмістила їх у Ківерцях та районі. Проте найвагомішим є волонтерський вклад фірми. Власник розповідає, що вони вже відправили на Схід 470 "буржуйок". Ними користується нацгвардія Рівного, волинські прикордонники, "Айдар".

"Ця заслуга не лише моя. Це також вклад тих небайдужих людей, що працюють у мене. В моєму кабінеті вся стіна в прапорах з фронту. До речі, на пічки згори насипають пісок і варять каву. От дзвонить мені чоловік і каже: "Ви на Горохів віддавали буржуйки – вони зараз на передовій, тут стріляють, а ми гріємося і п'ємо каву", – розповідає власник підприємства.

Жодної з пічок не продали, проте чоловік ділиться, що чув про псевдоволонтерів у Рівненській області, які збували їх про 3 тисячі гривень.

Також, депутат зазначає, що свідомо не спекулював на виборах цією темою. Він відмовив кореспондентів з "1+1" та "ICTV", які хотіли зняти про це сюжети. Пояснює він це тим, що його діяльність – повністю волонтерська , він член Спілки учасників АТО і популярність йому ні до чого.

Надрукувати
мітки:
коментарів