Поділитись:

Водій, який п'яним збив мотоцикліста, відсидить 5 років

Вівторок, 22 травня 2018, 14:01
Водій, який п'яним збив мотоцикліста, відсидить 5 років

Апеляційний суд області залишив у силі вирок Нововолинського міського суду у кримінальному провадженні про порушення 30-річним чоловіком правил безпеки дорожнього руху.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині.

Удень 3 серпня 2017 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння за кермом автомобіля марки "PEUGEOT BOXER", рухався Нововолинськом.

На перехресті вулиці Автобусної та бульвару Шевченка під час виконання маневру обгону попутних транспортних засобів він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним мотоциклом марки "HONDA". Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 39-річний водій мотоцикла загинув.

Водій автомобіля утік з місця пригоди, не надавши потерпілому допомоги.

Нововолинський міський суд, визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України, призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Не погодившись із таким вироком суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку. Оскаржувала вирок і прокуратура.

Апеляційний суд області залишив вирок суду першої інстанції в силі, відтак винуватець ДТП найближчих 5 років проведе за ґратами.

Надрукувати
мітки:
коментарів