Поділитись:

Волинь – одна із найгірших областей за результатами "пожежних" перевірок

Середа, 23 травня 2018, 18:18

Голова ДСНС Микола Чечоткін озвучив проміжні результати перевірок об'єктів із масовим перебуванням людей, закладів охорони здоров'я зі стаціонарним лікуванням, а також шкіл та садочків.

Із його слів, зараз перевірено 13 тисяч 360 об'єктів, що становить 41 % від запланованої кількості, – інформує прес-центр Державної служби України із надзвичайних ситуацій.

Він також наголосив, що найгірший стан із виконанням приписів спостерігається на об'єктах, розташованих у Чернівецькій області, де не виконано 59 % раніше запропонованих заходів, у Волинській – 57 %, Дніпропетровській 55 %, та у Одеській області 54 %.

"Всього на керівників об'єктів накладено 12 тисяч 837 адміністративних стягнень, за порушення вимог пожежної безпеки до суду подано позови про закриття 405-ти об'єктів, з них: 155 ТРЦ, 220 дошкільних та шкільних закладів, а також 30 лікарень", – зазначив голова ДСНС.

Із його слів, у кожному 8-му торгово-розважальному центрі зафіксовано неналежне утримання шляхів евакуації, більше 30 % ТРЦ не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння, а понад 45 % – недообладнані системами протипожежного захисту або дані системи перебувають в неробочому стані та не обслуговуються.

Надрукувати
мітки:
коментарів