Поділитись:

На Волині відсторонили від роботи двох головних митників

Четвер, 24 березня 2016, 21:12

Двох заступників Волинської митниці ДФС Юрія Мацібору та Юрія Терещука відсторонили від виконання обов'язків.

Про це стало відомо сьогодні, 24 березня, під час засідання Громадської ради при Головному управлінні ДФС України у Волинській області, – пише Волинське Агентство Розслідування.

На запитання членів громадської ради, щодо низьких показників роботи волинської митниці, заступник начальника Волинської митниці ДФС Михайло Багатирчук повідомив, що в січні митниця виконала всі показники в повному обсязі, а в лютому на – 120%.

Однак, за його словами перерахування зборів на ремонт доріг у місцеві бюджети так і не відбулося. Тож окремі представники ДФС висловили своє обурення і зауважили, що волинська митниця, як не на лікарняному, то у відпустці.

"Як митниця може працювати нормально, як Андрейків вже 8 місяців на лікарняному – це вся волинська митниця так хворіє?" – вигукнув із зали один з членів громадської ради.

Разом з тим, у Михайла Багатирчука поцікавились і подальшою долею Юрія Мацібори та Юрія Терещука на посадах заступників начальника Волинської митниці. Зокрема, з'явилася інформація, що через останній скандал навколо контрабанди великої партії бурштину їх відсторонили від обов'язків. Михайло Багатирчук не став цього заперечувати.

"Не буду заперечувати, їх відсторонили від виконання обов'язків через службове розслідування", – підтвердив Багатирчук.

Разом з тим, на питання членів громадської ради щодо роботи сканеру на Митному пості "Ягодин", він повідомив, що апарат не працює досі.

Надрукувати
мітки:
коментарів