Поділитись:

У Світязі з'явився 3G Vodafone

Вівторок, 17 травня 2016, 08:18

Vodafone Україна запустив 3G мережу у низці населених пунктів Волинської області.

3G покриття з'явилося в Шацьку, Ківерцях, Любешеві, до 3G приєдналися такі села, як Топольне, Підгайці. Також на карті 3G покриття Vodafone з'явилося с. Світязь, і тепер швидкісний мобільний інтернет доступний абонентам Vodafone на берегах найглибшого в Україні озера Світязь, одного з найпопулярніших місць літнього відпочинку в Україні, – повідомляє HiTech.Expert.

Напередодні літніх відпусток Vodafone розвиває 3G покриття на найпопулярніших українських курортах, щоб забезпечити звичні швидкості для користувачів 3G. Так, плануючи відпочинок на чорноморському узбережжі цього літа, абоненти Vodafone можуть сподіватися на швидкісний інтернет в містах і селищах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, популярних для морського відпочинку. 3G Vodafone вже є в Одесі, Коблево, Затоці, Грибівці, Сергіївці, Каролино- Бугазі, Чорноморську, Санжійці, Південному.

Сьогодні абонентам Vodafone Україна доступна 3G мережу, яка охоплює найбільшу кількість обласних центрів в країні - це 19 обласних центрів та їх передмістя: Київ, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса, Херсон, Луцьк, Чернігів, Миколаїв, Суми, Полтава , Кіровоград, Дніпропетровськ, Рівне, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Харків.

У рамках другого етапу розвитку мережі Vodafone значно збільшує масштаби 3G покриття, швидкісний мобільний інтернет стає доступним для жителів районних центрів, невеликих населених пунктів, популярних дачних селищ і курортів.

Надрукувати
мітки:
коментарів