Поділитись:

ФК "Волинь" знайшов спонсорів і може виступити в наступному сезоні

Понеділок, 23 травня 2016, 20:35

Луцька "Волинь" знайшла спонсорів і готова закрити борги, після чого керівництво клубу має намір домагатися одержання атестата на участь в наступному сезоні української Прем'єр-ліги.

При цьому строки атестації клубів вже пройшли, тому Федерація футболу України може відповісти відмовою.

Про це заявив член Виконкому ФФУ Артем Франков в ефірі телеканалу "Футбол 1", – передає Футбол 1.

"У зв'язку з появою нових фінансових джерел "Волинь" обіцяє розплатитися з усіма боргами до 31 травня і просить відкрити атестаційне вікно, хоча луцький клуб взагалі навіть не починав процедуру атестації.

Це прецедент, а будь-який виняток може потім повторюватися знову і знову. Можу тільки здогадуватися, що зроблять з цього приводу "Металіст" і "Говерла". Я б хотів зрозуміти, чому це джерело фінансування з'явився тільки в третій декаді травня. Хотів би побачити розгорнуте обґрунтування необхідності допуску "Волинь" до атестації, адже прецедент буде створений.

Будь-який клуб зможе протягом сезону мучити своїх гравців, а потім наприкінці травня заявити, що гроші з'явилися. Вважаю, це питання потрібно виносити на обговорення перед голосуванням", – сказав Франков.

Нагадаємо, в минулому сезоні "Волинь" була позбавлена 18-ти очок за борги перед футболістами, в результаті чого команда Віталія Кварцяного посіла 12-е місце, випередивши лише ужгородську "Говерлу" і запорізький "Металург". При цьому повідомлялося, що "Волинь" припинить існування на професійному рівні.

Надрукувати
мітки:
коментарів