Поділитись:

ФК "Волинь" допустили до атестації

Середа, 25 травня 2016, 17:16
ФК

Луцька "Волинь" отримала можливість зберегти своє місце серед еліти українського футболу.

Головна умова для Волині залишається тією самою ‒ в зазначені терміни розрахуватися з гравцями і персоналом клубу, ‒ інформує видання "Isport".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про прохання керівництва клубу продовжити атестаційний період для Волині до 31 травня. До цього дня клуб обіцяв виплатити всі заборгованості своїм гравцям, які становлять 3,2 мільйона доларів.

Рішення підтримали 30 членів виконкому, 4 проголосували проти і ще один ‒ утримався.

"Мова йде про відновлення або початок процедури атестації, адже до того моменту, як "Волинь" погасить всі свої борги, які клуб гарантував закрити до 31 травня, ні про яку атестацію мови бути не може",‒- розповів член виконкому ФФУ Артем Франков, який був одним з тих, хто проголосував проти прийнятого рішення.

"Тим більше під час атестаційного періоду "Волинь" навіть не проявляла ініціативу з цього приводу, адже розуміла всю безпідставність своїх прагнень і сподівань. Грошей на сплату за боргами нізвідки було взяти", ‒ каже він.

"Клуб пообіцяв погасити всі борги, без будь-яких угод на відсоток. Саме так сформульовано лист генерального директора Волині, саме так з них треба питати і вимагати", ‒ йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що раніше лучани вже почали процедуру банкрутства і встигли заявити, що в місті створено новий клуб – ФК "Луцьк", який повинен почати своє життя з низів футбольної України.

Надрукувати
мітки:
коментарів