Поділитись:

Кварцяний розповів про долю ФК "Волинь"

Четвер, 26 травня 2016, 08:52

ФК "Волинь" готовий закрити борги перед колишніми футболістами. Керівництво клубу, своєю чергою, сподівається, що й екс-гравці підуть на деякі поступки.

Як розповів головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний, клуб готовий повернути борги футболістам: власне, ті кошти, які вони заробили, граючи за клуб, але без додаткових стягнень у вигляді штрафів, накручених різними судовими органами та арбітражними інстанціями, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

"Упродовж тижня стане зрозуміло, чи пройдемо ми атестацію. Питання доволі складне. Клуб іде назустріч колишнім футболістам, яким заборгувало зарплатню, але й вони, своєю чергою, можуть піти на поступки, якщо вони будуть патріотами клубу, де грали та заробляли кошти. Наш генеральний директор клубу займається цим питанням, вона пропонує футболістам реальні фінансові речі та вони не надто хочуть йти на поступки. Їм дають великі можливості, і якщо вони не врахують це – то вони нічого не отримають, а клубу необхідно буде змінювати свої принципи існування", – розповів Віталій Кварцяний.

Якщо керівництву клубу все ж вдасться домовитися з футболістами, то вже до першого червня "Волинь" отримає вердикт - чи виступатиме в УПЛ у наступному сезоні.

Нагадаємо: раніше повідомлялося про прохання керівництва клубу продовжити атестаційний період для Волині до 31 травня. До цього дня клуб обіцяв виплатити всі заборгованості своїм гравцям, які становлять 3,2 мільйона доларів.

Луцька "Волинь" отримала можливість зберегти своє місце серед еліти українського футболу. Головна умова для Волині залишається тією самою: в зазначені терміни розрахуватися з гравцями і персоналом клубу

Надрукувати
мітки:
коментарів