Поділитись:

Вибори в 23 окрузі: повідомили про нових зареєстрованих кандидатів

Вівторок, 07 червня 2016, 18:02
Вибори в 23 окрузі: повідомили про нових зареєстрованих кандидатів

ЦВК зареєструвало ще двох кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 23.

Ними стали Федір Веніславський (самовисуванець) та Олександр Пирожик (ВО "Свобода").

Про це дізналися журналісти видання "Точка опори" дізналися в Центральній виборчій комісії у вівторок, 7 червня.

Веніславський Федір Володимирович народився 16 травня 1969 року у селищі Олика Ківерцівського району. Проживає у Харкові. Працює доцентом кафедри конституційного права України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Є безпартійним. У виборах вирішив брати участь шляхом самовисування.

Пирожик Олександр Веніамінович народився 9 грудня 1970 року в селі Ягідне Турійського району. Проживає у Луцьку. Працює першим заступником голови Волинської обласної ради. Є членом політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода", яка й висунула його у кандидати.

Відповідно до п. 1 ст. 53 закону України "Про вибори народних депутатів України" висування кандидатів, формування та затвердження виборчого списку кандидатів у депутати від партії у загальнодержавному окрузі та висування кандидатів у депутати від партії в одномандатних округах здійснюється партією на з'їзді (зборах, конференції) у порядку, встановленому статутом партії. Разом з тим відповідно до ст. 55 закону кандидатом може бути зареєстрована особа, яка балотується у народні депутати шляхом самовисування.

Нагадаємо, що раніше вже було зареєстровано двох кандидатів у народні депутати на цьому окрузі: Івана Вовка та Ірину Констанкевич.

Вовк Іван Іванович народився 13 серпня 1969 року в селі Боровне Камінь-Каширського району. Нині проживає в місті Камінь-Каширський. Працює директором ТОВ "Біоресурс 2015". Є членом Аграрної партії України. У виборах вирішив брати участь шляхом самовисування.

Констанкевич Ірина Мирославівна народилася 23 червня 1965 року у місті Львові. Проживає у Луцьку. Працює завідувачем кафедри української літератури Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та заступник голови правління благодійного фонду Ігоря Палиці "Тільки разом". Є членом політичної партії "УКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП". Саме ця політсила висунула її кандидатом на вибори.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024