Поділитись:

Луцька "Волинь" достроково повернулася із міжсезонного збору

Вівторок, 28 червня 2016, 19:29

Луцький клуб несподівано перервав свій перший етап підготовки до чемпіонату України і повернувся до Луцька.

Про це повідомляє Sport Arena.

Минулого тижня Волинь вийшла з відпустки і відразу почала перший літній збір поблизу озера Світязь у Волинській області. У результаті "хрестоносці" попрацювали на Світязі шість днів, а потім несподівано перервали збір і повернулися до Луцька. Причина такого повороту подій поки невідома.

Команда Віталія Кварцяного працювала на півночі Волинської області, під україно-білорусько-польським кордоном на базі відпочинку луцького Східноєвропейського університету. Повноцінних занять з м'ячем на цій базі проводити не вдавалося, тому тренери змушені були шукати варіанти з полями в довколишніх селах. Одним їх таких став стадіон села Згорани, розташований на березі великого озера Згоранське.

Як повідомляє видання, на Світязі в складі "Волині" стабільно працювали кілька гравців, які складали кістяк команди в минулому сезоні: Олег Герасимюк, Віталій Неділько, Сергій Логінов, Редван Мемешев, Андрій Богданов, Миха Горопевшек і Анатолій Діденко. Але і їх майбутнє перебування в таборі "хрестоносців" зараз під великим питанням, адже фінансові проблеми клубу так і не вирішуються, а більшість із названих футболістів поки не мають нових контрактів з "Волинню".

Аналогічна ситуація і з новачками, які працювали з Віталієм Кварцяним на Світязі. Загалом же, серед трьох десятків футболістів, які проводять збір на Світязі, більшість становлять гравці молодіжного складу, які в минулому році почали залучатися до основи.

Нагадаємо, що цього літа Волинь вже втратила голкіпера Богдана Шуста і захисника Артема Шабанова, а також двох орендованих футболіста з Дніпра – Сергія Кравченка та Володимира Польового.

Надрукувати
мітки:
коментарів