Поділитись:

"Конкурент" запустив мобільний додаток на iOS та Android

Середа, 13 липня 2016, 13:45

Ділове видання Волині "Конкурент" створило мобільні додатки для користувачів iOS та Android.

Відтепер новини можна читати у своєму телефоні в зручному форматі. Спеціальний додаток від інформаційного агенства "Конкурент" оптимізовано для мобільних пристроїв, що дозволить оперативно дізнаватися про останні події ділового життя Волині та Луцька.

"Ми намагаємось крокувати в ногу з часом, саме тому ми створили мобільний додаток, завдяки якому контент дуже швидко завантажується, оскільки непотрібно "викачувати" з мережі "важкі" елементи. Не всім вдається систематично читати пресу, щоб бути в курсі подій, саме тому додаток надсилатиме найважливіші події push-повідомленням. Таким чином, зникає можливість пропустити важливу інформацію. Також простіше стає написати коментар до новини і дуже легко відправити посилання на новину через будь-який меседжер на телефоні.

Додаток спрямований на широку аудиторію користувачів смартфонів, яка в останні роки доволі динамічно зростає. Вже зараз у всьому світі продано більше 200 мільйонів пристроїв. І попит постійно збільшується.

"Ми розцінюємо запуск аплікації як турботу про своїх читачів. Сподіваємося, що вони це неодмінно оцінять", – розповів керівник ділового видання Волині "Конкурент" Тарас Шкітер.

Якщо ви користуєтеся платформою iOS, безоплатно скачати додаток можна на "iTunes".

Користувачі Android можуть скачати доповнення на "Google Play".

Також аплікацію можна скачати на головній сторінці видання "Конкурент".

Надрукувати
мітки:
коментарів