Поділитись:

Відомо, хто очолив партію Наливайченка на Волині

П'ятниця, 22 липня 2016, 13:39
Відомо, хто очолив партію Наливайченка на Волині

У Луцьку пройшла установча конференція нещодавно зареєстрованої в Міністерстві юстиції партії. Боротьба з корупцією, соціальна та історична справедливість. Це – основні напрямки діяльності громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка "Справедливість".

Про це заявив радник Валентина Наливайченка Руслан Колєсніков під час першої в Україні обласної конференції Руху "Справедливість", яка відбулася 21 липня саме на Волині, – передає ВАР.

Також захід відвідала і член політради партії "Справедливість" Любов Слєпова, яка заявила, що з таким громадсько-політичним рухом є надія на гідне життя.

"Ми починаємо потужну масову ходу за справедливість! На нас покладена місія довести, що справедливість – є! І це стане запорукою гідного життя", – наголосила Любов Слєпцова.

Цікаві факти з антикорупційних схем у Волинському регіоні озвучив новоспечений керівник Волинської обласної організації Руху Наливайченка "Справедливість" Назар Романюк. Саме його кандидатуру затвердили на обласній партійній конференції.

"У нас досить цікавої інформації щодо махінацій під час тендерних закупівель. Якщо уважно відслідкувати процес, розумієш: лобіюються інтереси одних і тих же людей. Так, щороку – це нові фірми, які потім доводять до банкрутства з великими боргами. Але ж, ці фірми належать одним і тим же людям, які завдяки зв'язкам у міській раді отримують за тендери десятки мільйонів гривень. Тут працюють дуже чіткі, хитромудрі схеми. І ми будемо їх викривати", – зазначив Романюк.

Те саме і з лісом, каже керівник Волинської обласної організації Руху Наливайченка "Справедливість". Це – одна з найважливіших проблем для Полісся, адже тут – гектари лісів, які безпощадно вирубуються. Попри повну заборону вирубки лісів, яка діє з 11 травня цього року, дерева продовжують різати тисячами під виглядом так званих "санітарних прорубок". Робота деревообробних підприємств не припиняється ні на хвилину, а значить – браку деревини немає.

"Нам відомо, як ліс грузиться та цілими вагонами відправляється закордон. Ми знаємо, що по документах деревину проводять як сосна, а насправді вивозять дороговартісні дуби. Ось з цього ми і будемо починати – ми вже організовуємо рейди по волинських лісах з кількома групами волонтерів та бійців АТО. Ми змусимо владу припинити тотальну вирізку волинських лісів!" – наголосив Назар Романюк

Надрукувати
мітки:
коментарів