Поділитись:

На Волині працівник лісгоспу отримав черепно-мозкову травму

Субота, 23 липня 2016, 13:03

На виробничому комплексі державного підприємства "Колківське лісове господарство" Маневицького району стався нещасний випадок.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Під час виконання технологічного процесу підняття деревини оператор вантажного підіймального механізму впав на бетонну подушку підкранової колії, вдарившись головою. Зі слів свідків, ймовірна причина нещасного випадку – раптове погіршення стану здоров'я.

На місце події відразу викликали швидку допомогу. Нині потерпілий перебуває у Маневицькій ЦРЛ. Попередній діагноз – черепно-мозкова травма. Для встановлення остаточного діагнозу у Маневичі відбула група медпрацівників Волинської обласної клінічної лікарні для надання консультацій та кваліфікованої допомоги колегам.

Відповідно до Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 року №1232, у ДП "Колківське ЛГ" створюється комісія із розслідування нещасного випадку.

Волинським ОУЛМГ вжито всіх необхідних заходів щодо надання допомоги постраждалому. Ситуація постійно перебуває на контролі.

Надрукувати
мітки:
коментарів