Поділитись:

Кварцяний звільнив своїх помічників, а потім знову поновив на посаді

П'ятниця, 29 липня 2016, 18:46

Головний наставник і президент ФК "Волинь" Віталій Кварцяний вирішив скасувати своє попереднє рішення про зміни в тренерському штабі. Перший помічник тренера луцької "Волині" Володимир Дикий все-таки залишиться на своїй посаді.

Як повідомляє Sport Arena, у відставку був відправлений старший тренер команди Володимир Дикий, який працював на цій посаді з 2010 року, а також асистент головного тренера Ярослав Комзюк.

Відзначимо, що Дикий працював під керівництвом Кварцяного ще в якості гравця.

Місця Дикого і Комзюка в тренерському штабі Волині мали зайняти Альберт Шахов і Андрій Петров, які раніше працювали в структурі клубу. Перед цим призначенням Шахов тренував юнацьку команду лучан, а Петров працював в дитячій школі Волині.

Варто зазначити, що тренер воротарів Дмитро Чебан та асистент головного тренера Дмитро Кварцяний зберегли свої посади і продовжать роботу в штабі Волині.

Раніше "Волинь" змогла розібратися з фінансовими проблемами і на 99 % закрила борги клубу.

На початку липня Волинь отримала заборону від Міжнародної федерації футболу на реєстрацію нових гравців через борги перед півзахисником Рамоном Лопесом.

Перед цим стало відомо, що слідом за Дніпром під загрозу зникнення потрапив ще один клуб, пов'язаний з Ігорем Коломойським - Волинь. Олігарх може відмовитися від фінансування учасника Прем'єр-ліги, який входить в бізнес-структуру групи Приват.

У травні 2016 року луцький клуб отримав атестат на право зіграти у наступному сезоні чемпіонату України.

Надрукувати
мітки:
коментарів