Поділитись:

Коли на Олімпійських іграх виступатимуть волинські легкоатлети

П'ятниця, 05 серпня 2016, 18:59
Коли на Олімпійських іграх виступатимуть волинські легкоатлети

5 серпня о 20:00 годині за бразильським часом (6 серпня, в суботу, о 2:00 ночі за Києвом) в Ріо-де-Жанейро на легендарному стадіоні "Маракана" урочисто відкриються Ігри ХХХІ Олімпіади.

Святкова церемонія триватиме понад 3 години і, окрім театрального дійства, включатиме традиційні елементи: парад країн-учасниць, запалення олімпійського вогню, підняття олімпійського прапору, клятви спортсмена, тренера, судді, виконання олімпійського гімну, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Парад країн-учасниць відбуватиметься за португальською абеткою, отже Олімпійська збірна України вийде на стадіон 195-ю з 207 країн-учасниць. За традицією відкриє парад Греція, де були започатковані Олімпійські ігри, а замикатимуть господарі ігор бразильці.

На урочистому відкритті наші олімпійці будуть одягнені у яскраву й стильну парадну форму, розроблену у співпраці Національного олімпійського комітету та компанії "PEAK SPORT" за дизайном відомого українського модельєра Андре Тана.

Прапороносцем Олімпійської збірної України буде найдосвідченіший та найстарший спортсмен команди, олімпійський чемпіон Ігор 2000 року в Сіднею, володар Олімпійського рекорду зі стендової стрільби Микола Мільчев.

Трансляція церемонії відкриття Олімпійських ігор в прямому ефірі на телеканалі UA:Перший. Телеефір із головних змагань чотириріччя також проводитиме UAПерший.

Графік виступів волинських легкоатлетів у Ріо.

Ірина Климець – метання молота :

  • кваліфікація 12 серпня – 20:20 год.
  • фінал 15 серпня – 9:30 год.

Іван Банзерук – спортивна ходьба (50 км) – 19 серпня – 8:00 год.

Надія Боровська – спортивна ходьба (20 км) – 19 серпня – 14:30 год.

Валентина Мирончук – спортивна ходьба (20 км) – 19 серпня – 14:30 год.

Вболіваємо за наших олімпійців на ХХХІ літніх Олімпійських іграх!

Надрукувати
мітки:
коментарів