Поділитись:

Назвали найбільш аварійні дороги Волині

Вівторок, 09 серпня 2016, 08:49
Назвали найбільш аварійні дороги Волині

За сім місяців цього року у порівнянні із минулим кількість автопригод збільшилася на 24%, із потерпілими майже – на 50%.

Лише у 4 районах зафіксували зниження ДТП або відсутність їх збільшення. Про це йшлося 8 серпня на прес-конференції у Головному управлінні Нацполіції у Волинській області, – повідомляє прес-служба поліції.

Серед найбільш поширених причин, внаслідок яких стаються автопригоди, водіння у стані алкогольного сп'яніння, недотримання безпечної швидкості руху, перехід вулиць у невстановлених місцях. Окрім того, зазначили, що винуватцями автопригод стають не лише водії, але й інші учасники дорожнього руху.

"Найбільш аварійними на Волині є автошляхи сполученням Доманово-Ковель-Чернівці та Піща-Шацьк-Любомль-Верба. Загалом на дорогах загального користування за шість місяців цього року трапилася 281 автопригода у яких загинуло 34 людини", – повідомив начальник відділу Служби автомобільних доріг у Волинській області Ігор Кравчук.

Задля підвищення ефективності профілактики дорожньо-транспортного травматизму, стабілізації стану аварійності на автошляхах області із 8 серпня до 12 вересня триватиме місячник безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо: Волинь перебуває у списку областей з найбільшою кількістю аварій.

Надрукувати
мітки:
коментарів