Поділитись:

Пограбували автомобіль волинського депутата

Середа, 10 серпня 2016, 11:51
Пограбували автомобіль волинського депутата

У Нововолинську близько 5 ранку сьогодні, 10 серпня, пограбували автомобіль "Fiat Scudo" депутата Волинської обласної ради Бориса Бабійчука.

У дворі депутата на мікрорайоні Шахтарському спрацювали сигналізації двох машини, депутат виглянув у вікно, але через темряву нічого не помітив, тому реакція була спокійною, – передає Буг.

О 6 годині ранку сусіди повідомили, що в автомобіля побите скло. Так само був пошкоджений автомобіль, який стояв поруч.

В автомобілі Бориса Бабійчука зник відеореєстратор вартістю 1800 гривень, а ціна пошкодженого скла 1200 гривень.

Депутат зауважив, що у Нововолинську дуже мало автостоянок, а в районі мікрорайона Шахтарського їх взагалі немає. На сьогоднішній день у нашому місті багато машин, тому не вистачає місць для утрамання усіх автомобілів, лишати автомобіль біля дому це нормальна практика великих міст.

"Два дні тому сусід подзвонив і повідомив, що біля машини крутяться невідомі особи, коли я вийшов на двір- нікого вже не було. А сьогодні пограбували одночасно дві машини. Два молодика в куртках з капюшонами, одночасно вибили скло в двох автівках, вирвали реєстратори, побігли в кінець будинку, де на них чекав автомобіль. Якщо по місту в нічний час гуляють молодики підозрілого вигляду, поліція повинна цікавитися цими людьми, враховуючи кримінальну ситуацію міста", – прокоментував Борис Бабійчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів