Поділитись:

Як студентам отримати роботу в провідних компаніях Волині

Понеділок, 29 серпня 2016, 16:12
Як студентам отримати роботу в провідних компаніях Волині

Таку можливість дає студентам 3-5 курсів вищих навчальних закладів Волині участь у чемпіонаті з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge.

За підтримки ТМ "Дмитрук", Modern-Expo Group, Гранд Персони, Verallia Ukraine та ТМ "Торчин" 22 жовтня у Луцьку компанія Smart People організовує студентські змагання із вирішення бізнес-кейсів, – інформують у компанії.

Мета цього проекту – виявити талановиту молодь та дати їй можливості для самореалізації (працевлаштування, стажування, практики, навчання, співбесід), насамперед – у провідних компаніях Волині, які є партнерами чемпіонату.

Учасники змагань розв'язуватимуть кейси: певні економічні, соціальні чи бізнес-ситуації, що склалися в компаніях та потребують вирішення. Щоб розв'язати бізнес-кейс, командам-учасницям потрібно буде вивчити ситуацію, з'ясувати суть проблеми, запропонувати рішення й аргументувати його.

Експерти проекту – представники компаній-партнерів – шляхом голосування оберуть три найкращі команди та нагородять їх. Автори найоригінальніших рішень отримають запрошення на співбесіди до HR-ів компаній-партнерів та екскурсії в офіси й на виробництва цих компаній, можливість стажування у командах компаній, які підтримали проект, запрошення на бізнес-ланч із власниками й топ-менеджерами компаній-партнерів, цінні подарунки.

До слова, чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів компанія Smart People вже тричі проводила на Рівненщині. За результатами трьох сезонів:

  • 252 студенти взяли участь у змаганнях;
  • 7 учасників змагань працевлаштовано;
  • 8 студентів пройшли стажування або практику;
  • 26 учасників пройшли співбесіди з HR-менеджерами компаній-партнерів;
  • 10 студентів пройшли корпоративні навчання від компаній-партнерів;
  • 11 екскурсій на виробництва й в офіси компаній-партнерів відвідали учасники змагань;
  • 36 цінних подарунків роздано переможцям (планшети, павербенки, мишки, колонки, навушники, книги).

"Smart Challenge – це майданчик, де найпрогресивніші компанії Волині зустрічаються з молодими й активними студентами, які вже мають намір почати працювати й будувати власну кар'єру, – розповідає організатор змагань, керівник компанії Smart People Тарас Комаренко. – Наші партнери готові надати молоді можливість для розвитку та самореалізації. Перевага у тому, що комунікація представників компаній-партнерів зі студентами відбувається в невимушеній атмосфері, у формі бізнес-гри, де кожен може проявити себе".

Детальніше із змістом проекту можна ознайомитися за посиланням.

До участі запрошуються студенти 3-5 курсів. Для участі в чемпіонаті вони повинні зареєструватися.

Надрукувати
мітки:
коментарів